Snarøyveien 32

 

Snarøyveien 32

Fornebu

Kategori: Kontor

Total areal: ca. 1.500 m²

Status: Utleid

local_parking Parkeringsplasser: 18

directions_bus Buss: 24, 28, 31, 36E, 707, 733

tram T-bane: Lysaker

 

Snarøyveien 32 ligger på en av de beste tomtene på Fornebu, ytterst mot strandsonen i øst, mellom Statoil, Aker Hus og Telenor. Det tidligere posthuset på Fornebu ble revet og nytt bygg ble oppført i perioden 2015 til 2016. Kontorbygget fremstår som ytterst moderne med en spennende arkitektur i funksjonalistisk-inspirert stil og unik beliggenhet med utsikt til sjøen og omliggende grøntområder.

 

Kommunikasjon

Fornebu har et bredt tilbud av kollektivtransport som inkluderer ferge til Oslo sentrum, flere busslinjer med avgang hvert sjette minutt og flytog fra nærliggende Lysaker. I tillegg har Fornebu et godt tilbud av bespisning, handel og overnattingsmuligheter i umiddelbar nærhet til eiendommen. Det foreligger planer til godkjenning om utbygging av togbane/monorail som vil bidra til å knytte området enda tettere til sentrumskjernen via Lysaker og Skøyen.

 

Område

Det tidligere flyplassområdet på Fornebu har i dag blitt et moderne kontor- og boligområde med sjø og natur som nærmeste nabo. Kort reisetid til sentrum og god kommunikasjon til kollektivknutepunkter og Gardermoen flyplass. I tillegg er det forventet stor vekst og høy byggeaktivitet i årene fremover, etterhvert som området ferdigstilles som en ny bydel i Bærum kommune.

 

Bygg

Eiendommen som ble ferdigstilt i 2016 anvender utstrakt bruk av glass, som lar brukerne komme så tett på de landlige omgivelsene som mulig. Byggets kantine er i øverste etasje med direkte adkomst til en stor takterrasse med storslått utsikt over sjøen og parken nedenfor. Videre har bygget moderne og tidsmessig riktig ventilasjon og kjøleanlegg. Bygget holder energiklasse B.

 
 
KontorIsak HaugeUtleid