Grenseveien 107

 

Grenseveien 107

Helsfyr

Kategori: Kontor

Total areal: ca. 10.500 m²

Status: Utleid

local_parking Parkeringsplasser: 88

directions_bus Buss: 21, 28, 37, 66, 68, 76, 76X

tram T-bane: Helsfyr 1, 2, 3, 4

 

Grenseveien 107 ligger i et av Oslos mest sentrale områder på Helsfyr. Helsfyr er et område med høy utvikling av moderne bygg der effektivitet, pris og miljø er i høysete. Bygget ligger rett ved Fyrstikktorget i krysset Grenseveien (Ring 2)/ Grensesvingen med meget god eksponering og kort vei til E6/RV190 og Ring 3.

 

Kommunikasjon

Kommunikasjonsmessig gir beliggenheten noe av det beste tilbudet i Oslo. Det er omlag 2 minutter (100 meter) til Helsfyr T-banestasjon der banen tar 7 minutter til Oslo sentrum. Det er på dagtid 12 avganger hver time til Oslo sentrum. I tilknytning til T-banen er også bussholdeplass med meget stor tilgang på busser. Buss til Gardermoen går hvert 20 minutt fra Helsfyr. Eiendommen har kort avstand til Fyrstikktorget der det finnes nødvendige servicefunksjoner (post, bank, matbutikk, apotek, bakeri etc.).

 

Område

Helsfyr er en av byens viktigste kontor-clusters, og er en del av satsningsområdet og byutviklingsprosjektet kalt Hovinbyen. Prosjektet omfatter en stor del av de sentrumsnære østlige bydelene. Det er som resultat av dette forventet stor vekst i antall sysselsatte og boende i området i årene fremover.

 

Bygg

Moderne og fleksibelt bygg på seks etasjer samt underetasje. Bygget ble utvidet med en ny fløy og totalrenovert i 2000. Det er vannbårenfjernvarme til radiatorer og balansert ventilasjon med kjøling. Bygget har skallsikring og dørene åpnes med kort og kode. Til hvert enkelt leieforhold er det eget kortsystem.

 

Bygget har egen kantine i underetasjen som ble totalrenovert i 2011. Kantinen drives i egen regi med to kokker ansatt på heltid, og har kapasitet til 180 personer. Kantinen tilbyr møteromservering. Det er eksternt møterom i tilknytning til kantinen som kan benyttes av leietakerne i bygget vederlagsfritt.

 

Det kan leies merkede biloppstillingsplasser rundt bygget. Det er også innendørsparkering. Bygget ligger rett ved siden av Fyrstikktorget der det også er parkeringsplasser. Det kan leies ytterligere innendørsparkering i parkeringshuset på Fyrstikktorget.